Тепер «Сироварня» має значно ширшу лінійку крафтових сирів. Кожна партія — лімітована, адже триває пошук смаків та текстур, які стануть такими ж улюбленими, як вже перевірені сирні бестселери. Серед актуальних пропозицій — качіоковалло, халумі, вершкові сири, особлива гордість — сир із блакитною пліснявою «Блакитне око».
Осіння хвиля пандемії коштувала «Сироварні» відвідувачів, але команда підлаштувалася під нові реалії – заклад почав працювати навинос. Це допомогло підтримувати співробітників і гостей, які звикли снідати, обідати та вечеряти в ресторані.
Перший рік роботи львівського ресторану "Сироварня" припав на карантин та війну. Та, попри все, ресторан вистояв. Сьогодні тут знову людно, а на вихідні столик варто бронювати завчасно.