Преса про нас

Сир у багажнику, щоб прилаштувати на визрівання - звичне явище

Tvoemisto.tv

Львівський ресторан «Сироварня» продовжує ламати стереотипи та закохувати у сир

Сир люблять усі

Posteat.ua

Тепер «Сироварня» має значно ширшу лінійку крафтових сирів. Кожна партія — лімітована, адже триває пошук смаків та текстур, які стануть такими ж улюбленими, як вже перевірені сирні бестселери. Серед актуальних пропозицій — качіоковалло, халумі, вершкові сири, особлива гордість — сир із блакитною пліснявою «Блакитне око».

Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»

The-village.com

Осіння хвиля пандемії коштувала «Сироварні» відвідувачів, але команда підлаштувалася під нові реалії – заклад почав працювати навинос. Це допомогло підтримувати співробітників і гостей, які звикли снідати, обідати та вечеряти в ресторані.

4 уроки виживання, або як нам вдалося відкрити новий ресторан у час пандемії

Tvoemisto.tv

Ольга Мельник – про те, як вдалося вижити у складні карантинні часи та що стало мотиватором до успіху.


SEX у ресторанному бізнесі, або як любити, незважаючи ні на що

Tvoemisto.tv

Чи може жінка успішно займатись ресторанним бізнесом, не вдаючись до хитрощів з підлещування гостей і панібратства та пиятики з «важливими гостями».

«А давайте це буде сир!» як у Львові створили концепт нового ресторану у спальному районі

Tvoemisto.tv

«Найбільш популярні наші страви - з сиру».

Це наша «фішка». Меню достатньо лаконічне, але враховує смаки наших гостей.

Тут виготовляють м’які італійські сири та уважні до деталей

Life.pravda.com

Перший рік роботи львівського ресторану "Сироварня" припав на карантин та війну. Та, попри все, ресторан вистояв. Сьогодні тут знову людно, а на вихідні столик варто бронювати завчасно.